Rólunk

Hello, üdvözöllek a weboldalunkon!

 

Medencékkel 5 éve kerültem kapcsolatba. Felajánlotta számomra az egyik rokonom, hogy a közel 15 éves, de éppen parkolópályán tartott uszodatechnikai cégét átvehetem. Belevágtam! Éltem a lehetőséggel, hogy kitanuljam ezt a szakmát.

Schlakker Attila, alapító, ügyvezető

 

A rokon cégét újraindítottam és pár év alatt felvirágoztattam a feleségem hathatós segítségével! Három év után azonban jobbnak láttuk a családi biznisztől különválni, és létrehoztuk a saját vállalkozásunkat:

2018-ban megalapítottuk a Medence Műveket

Egyszemélyes cégből kb. egy év alatt létrehoztunk egy 6 fős csapatot, amelyben van medencegépész, medencefóliázó, pénzügyes, értékesítő, adminisztrativ munkatárs.

A csapatunk több korosztályból áll:

A negyven év fölötti korosztály felelős a gépészetért. Ők a kétezres években, nagy magyar és romániai strandok uszodagépészeti munkálatainak kivitelezésében szereztek tapasztalatot. Rendkívül értékes emberek, akiknek a tudása nélkül ma nem tartanánk itt!

Nálunk a fiatalabb generáció felel az online jelenlétért, a pénzügyért, az értékesítésért. A fóliás burkolásban is jelenleg ők a húzó emberek!

Prémium magánmedencékre és kisebb strandok, hotelek medencéire specializálódtunk.

 

Foglalkoztunk a múltban komplett medence kivitelezéssel A-tól Z-ig, de erről letettünk. 🙁 Sajnos ez a modell számunkra nem jött be. Tudom, hogy mindenki olyat keres, aki egy kézben tart mindent, de ez nálunk a minőség rovására ment, ezért elengedtük. Így elesünk rengeteg ügyféltől, de tudjuk hozni azt a szintet, amellyel elégedettek vagyunk.

Végeztük medencék csempés és üvegmozaikos burkolását is, de egyszerűsége és rengeteg előnye miatt a fóliás burkolatnál kötöttünk ki.

A fóliás burkolás mellett a medencegépészetre specializálódtunk, amelyben az egyszerű homokszűrős vízforgatóktól mára a teljesen automatizált rendszerek kiépítéséig fejlődtünk.

A medencefóliákhoz hasonlóan a gépészeti termékekből is a legjobb anyagokkal és gépekkel dolgozunk. Figyelemmel kísérjük az újításokat és szakmailag a maximális minőségre törekszünk. És ez nem duma meg marketingszöveg!

Ha tájékozódnál a medencefóliákról, akkor megtalálod a tematikus weboldalunkat itt: www.medencefoliazas.eu

Spanyol és olasz gépészeti termékeket forgalmazunk.

A medencefóliázás és a medencegépészet mellett tanácsadással is foglalkozunk. A medence betonszerkezetének építése előtt ellátunk téged vagy a szerkezetépítést végző szakembert a megfelelő instrukciókkal, amelyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló eredmény szülessen.

Komplett medenceépítéssel nem foglalkozunk! A szerkezetépítést rábízzuk betonozásban jártas szakemberekre! Hidd el, annyi elrontott medencét láttam, amelyeket medencés cégek innen-onnan leakasztott kőművesei tákoltak össze. A medencetestet építse meg olyan kőműves szakember, aki betonoz és falaz minden nap. Bízzuk a profikra! A mottónk:

 

Mindenki csinálja azt, amihez ért.

 

A munkánkat elsősorban nem a pénztért csináljuk, hanem mert szeretünk alkotni.

Ha kérdésed van, bátran fordulj hozzánk medencefóliázással, medencegépészettel, vagy a medenceépítés bármelyik szakaszával kapcsolatban!

 


0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.