Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek –  medencegepesz.eu

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a Medence Művek Kft. (székhely: 1145 Budapest, Mexikói út 40/B (rozsdamentes.eu)., adószám: 26552882-2-42. (termékátadás helye), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal. Az ÁSZF kinyomtatható jelen oldalról, valamint a megrendelésekhez a visszaigazoló emailben automatikusan csatolásra kerül.

Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: Medence Művek Kft

A szolgáltató székhelye: 1145 Budapest, Mexikói út 40/B

A szolgáltató telephelye a személyes átvételhez: 1145 Budapest, Mexikói út 40/B

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@medencemuvek.eu

Cégjegyzékszáma: 01 09 331735

Adószáma: 26552882-2-42

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Telefonszámai: +36 70 373 4159

Adatvédelmi nyilvántartási száma: Az adatvédelmi nyilvántartásról az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 65-68. §-ai rendelkeznek. A fenti információs törvény értelme szerint a Hatóság nem vezet nyilvántartást abban az esetben, ha webáruház üzemeltetése kapcsán az adatkezelés pusztán a termék megvásárlásához szorosan kapcsolódva jelenik meg (például számlázás, kézbesítés, szállítás, elektronikus fizetés, számlák könyvelésre továbbítása), vagy ha csupán adatfeldolgozó részére továbbítják az adatokat.

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató adatai:

Név: Shopify Inc.

Székhely: 2nd Floor, 1-2 Victoria Buildings, Haddington Road, Dublin 4, D04 XN32, Ireland

Elérhetőség: https://www.shopify.com/

Alapvető rendelkezések:

1.1.  A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2.  Jelen Általános Szerződési Feltételek 2020.03.20-től hatályosak, változtatásuk kizárólag írásban történhet, és a közzététel napjától hatályos a közzététel után beérkező megrendelésekre.

1.3.  A webshop, a Medence Művek Kft szerzői tulajdona, ezzel való visszaélés büntetőjogi következményeket vonhat maga után.

1.4.  A webshop az év minden napján rendelkezésre áll vásárlók irányába. A rendelések feldolgozása munkaidőben az elérhetőségek menüpontban megjelölt időszakban történik.

Adatkezelési szabályok:

1.5.  Az adatvédelmi nyilvántartásról az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 65-68. §-ai rendelkeznek. A fenti információs törvény értelme szerint a Hatóság nem vezet nyilvántartást abban az esetben, ha webáruház üzemeltetése kapcsán az adatkezelés pusztán a termék megvásárlásához szorosan kapcsolódva jelenik meg (például számlázás, kézbesítés, szállítás, elektronikus fizetés, számlák könyvelésre továbbítása), vagy ha csupán adatfeldolgozó részére továbbítják az adatokat.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

1.6.  A webáruházban rozsdamentes uszodatechnikai eszközöket, alkatrészeket, kiegészítőket, szerelvényeket, rozsdamentes jakuzzikat vásárolhat. A termékeket online webáruházon keresztül értékesítjük, de telefonon, illetve e-mailben történő megrendelést is elfogadunk. A termékek személyesen is átvehetőek a fenti elérhetőségeken a honlapon a kapcsolat menüpont alatt megjelenített időpontokban. Amennyiben a megrendelés megérkezik hozzánk e-mailben értesítjük Önt, s a kollégáinkkal egyeztetett módon juttatjuk el Önhöz. Amennyiben a személyes átvételi lehetőség mellett döntött, irodánkban előre egyeztetett időpontban tudja átvenni a terméket.

A kiszállítást csak a megrendelés teljes összegének beérkezését követően kezdjük meg  (termékek ára valamint a kiszállítást terhelő összes költsége). Átutalás esetén kötelező feltüntetni a rendelésszámot és a rendelési nevet is különös esetben amennyiben a bankszámlaszám nem a megrendelő nevén van.

A termékek mellett feltüntetett vételár tartalmazza az Áfát. A honlapon feltünetett árak nem tartalmazzák a házhozszállítás díját.

1.7.  A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenítet meg.

Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! Amennyiben a termék ára feltűnően alacsony vagy magas, az nagy valószínűséggel elírás eresménye, így kérjük rendelésének leadása előtt egyeztessen kollégáinkkal.  A termékoldalon található esetleges műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára. A termékek mellett megjelenített képek illusztrációként szolgálnak, a valóságos termék megjelenésétől eltérhetnek.

Vízelfolyás, vízveszteség esetére kártérítési felelősséget nem vállalunk!

1.8.  Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

A webáruház tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy a minimális rendelési értéket a bejövő rendelések száma alapján változtassa.

Rendelés menete

1.9.  A rendelés során a vásárló kiválasztja számára megfelelő terméket, majd a KOSÁRBA TESZEM gombra kattintással folytathatja a keresést a termékkínálatunkban. Amennyiben befejezte a vásárlást, úgy a PÉNZTÁR gombra kattintva megadhatja a szállítási címet, majd kiválaszthatja a szállítási-, később a fizetési módot és itt adhatja meg számlázási adatait is (amennyiben a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól), melyet követően el kell fogadnia webáruházunk jelen általános szerződési feltételeit és ki kell jelentenie, hogy elfogadja, hogy a megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után. Ezek után egy visszaigazoló emailt kap, melyet a megadott email címre küldünk. Amennyiben 4-5 percen belül nem kap visszaigazoló emailt úgy várhatóan rossz email címet adott meg. Kérjük adja le rendelését újra.

Megrendelését követően telefonon vagy e-mailen felvesszük Önnel a kapcsolatot a termék(ek)beszerzésének pontos időpontjával, a termékek megfizetésével, illetve a kiszállítással vagy személyes átvétellel kapcsolatosan. Az összeg beérkezését követően számlát állítunk ki, melynek másolati példányát e-mailen letölthető formátumban küldjük ki az Ön részére. Ezek után a rendelés módosítására már nincsen lehetőség!

1.10.  A leadott megrendelés a számla kiállításáig (amíg értesítést nem kap a számla elkészültéről) módosítható. Ennek módja a kollégánkkal való telefonon, illetve e-mailben történő kapcsolatfelvétel a fenn leírt elérhetőségeken.  A szolgáltató jogosult az adatmódosításból eredő adatrögzítési díjat felszámítani.

Fizetési lehetőségek, szállítási módok

Szállítási módok

 1. a) Személyes átvétel

mindenkinek értékhatár nélkül lehetősége van a termék személyes átvételére.

A termék(ek) átvételére irodánkban előzetes telefonos, vagy email-es egyeztetés után van lehetőség!

FONTOS – a személyes átvétel esetén az időpont egyeztetés a megrendelő felelőssége!

 1. c) Kiszállítás futárral

A futárszolgálaton keresztül való kiszállítás a webshopban elérhető termékek mérete és értéke miatt nem sztenderdizálható. Kérjük a kiszállítással kapcsolatos pontos információkért forduljon bizalommal kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: +36 70 373 4159
Email: info@medencemuvek.eu

Egyes termékek (pl. nagy terjedelmű, nagy tömegű, veszélyes termékek…stb.) esetében előfordulhat, hogy kiszállítást korlátozott körülmények között vállalunk, melyekről minden esetben tájékoztatást nyújtunk. A kiszállítást és csomagküldést bármely esetben indokolás nélkül elutasíthatjuk.

Futárral történő kiszállítás esetén győzödjön meg a csomag sértetlenségéről. Amennyiben a csomag sérült, kérem azt jelezzék a futár irányába és jegyzőkönyvet vegyenek fel róla, valamint a csomag átvételét követő 24 órán belül jelezzék felénk a info@medencemuvek.eu email címen. Amennyiben ez nem történik meg, úgy nem tudjuk garantálni, hogy a rongálódásokból, sérülésből keletkezett garanciális igényt érvényesíteni tudja nálunk!

Fizetési lehetőségek

 1. a) Készpénz

Személyes átvétel esetén a mexikói úti irodánkban – értékhatártól függetlenül, előzetesen egyeztetett időpontban. Bankkártyával történő fizetés nem lehetséges.

 1. b) Banki előre utalás

Minden szállítási mód esetén lehetséges – értékhatártól függetlenül

Utalási Információk:

Kérjük mindenképpen várja meg az automatikus levéltől eltérő visszaigazolásunkat, hogy az Ön csomagja hiánytalanul rendelkezésre áll! AMENNYIBEN A VÁLASZLEVELÜNK ELŐTT ELUTALJA A VÉTELÁRAT, ÉS MI NEM TUDJUK TELJESÍTENI A RENDELÉST, ÚGY A RENDELÉSI ÉRTÉK 1% DE MINIMUM 1.000 FT ADMINISZTRÁCIÓS DÍJAT SZÁMLÁZUNK ÉS EZT AZ ÖSSZEGET VISSZATARTJUK A VISSZAFIZETÉS ÖSSZEGÉBŐL!

Az átutalás megjegyzéseként kérjük adja meg a MEGRENDELÉS SZÁMÁT ÉS A MEGRENDELŐ NEVÉT.

Kérjük, hogy a terméket és a kiszállítás pontos összegét a 10401048-50526886-74841000 K&H Bank Zrt-s bankszámlaszámunkra átutalni szíveskedjék. A bankszámla tulajdonosa Medence Művek Kft. Amennyiben a termék szállításának ellenértéke nem érkezik meg számlánkra vagy nem pontos összeg érkezik, úgy a termék kiszállítását nem tudjuk megkezdeni.

1.12.  A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. A visszaigazolás csak annyit jelent, hogy a rendelés megérkezett a szolgáltatóhoz, nem jelenti, hogy a termékek rendelkezésre állnak, vagy nem szükséges beszerzési idő a termékek rendelkezésre állásához. Amennyiben 10 percen belül nem érkezik visszaigazolás kérjük, hogy a rendelést adja le újra a szolgáltató felé.  Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő- a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz -megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

A megrendelések feldolgozása és teljesítése

1.13.  A megrendelések feldolgozása általában a megrendelést követő következő munkanapon történik.

1.14.  Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 14 munkanapon belül.

1.15.  Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről a Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint a Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése a Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

1.16 A webáruház fenntartja a jogot, hogy a termékértékesítéskor és szolgáltatásnyújtáskor más alvállalkozót vonjon be a teljesítéshez. Ilyenkor a harmadik fél számlázása lehetséges természetesen figyelembe véve a jelen általános szerződési feltételek részleteit.

Elállási/Felmondási tájékoztató

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő az Ön által megrendelt termék átvételét követő 14. munkanap. (Ezen időpontig meg kell érkeznie a terméknek, vagy bizonyítania kell az elküldés tényét)

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni elektronikus úton küldött levél útján az alábbi címre: info@medencemuvek.eu. Ebből a célból felhasználhatja a honlapon elérhető elérhető elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Jogi személy vásárlása esetén (számlázás nem magánszemélynek történik) a vásárló nem jogosult a 14 napos indoklás nélküli elállásra.

Amennyiben a vásárló hibát, rendellenes működést jelent a megvásárolt termékkel kapcsolatban, úgy csak a termék rendeltetésszerű használatának vizsgálata után jogosult a vevő a 14 napos elállásra, amennyiben a vizsgálat eredménye azt állapítja meg, hogy a terméket rendeltetésszerűen használták.

Az elállás/felmondás joghatásai

1) Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást. A visszatérítés módja átutalással történik 14 naptári napon belül, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

Útmutató az elállási/felmondási mintatájékoztató kitöltéséhez:

 1. a) termék adásvételére irányuló szerződés esetében: „attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.”;
 2. b) több termék szolgáltatásakor: „attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó terméket átveszi.;
 3. c) több tételből vagy darabból álló termék szolgáltatásakor: „amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó tételt vagy darabot átveszi.;

2)Vállalkozás neve – Medence Művek Kft (rozsdamentes.eu)

postai címe: 1145 Budapest, Mexikói út 40/B

email címe: info@medencemuvek.eu. (preferált bejelentési mód)

3) Ön internetes oldalunkon is www.rozsdamentes.eu kitöltheti az elállási/felmondási nyilatkozat-mintát vagy benyújthatja az elállási/felmondási szándékát egyértelműen kifejező egyéb nyilatkozatát. Ha Ön emellett dönt, az elállás/felmondás megérkezését tartós adathordozón (például elektronikus levélben) haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek.

4) A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket.

5) Ön köteles számunkra a következő postacímre: Medence Művek Kft.( rozsdamentes.eu) 1145 Budapest, Mexikói út 40/B (megjegyzés: 1145 Budapest, Mexikói út 40/B, megjegyzés: rozsdamentes.eu) számára a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.;

és

 1. b) A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.,
 2. c) Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be, vagy higiéniai okokból a terméken alkatrészt kell cserélni, de ebben az esetben sem lehet az értékcsökkenés mértéke nagyobb mint a pótalkatrész kiskereskedelmi ára.

Jakuzzi test, Szolárfólia esetén amennyiben a csomagolás

-bontott, rendesen eredeti csomagolásába visszacsomagolt  és vízzel nem érintkezett – a vételár 70%-ának megfelelő takarítási és/vagy vizsgálati díjjal csökkentett árat térítünk vissza,

-bonott, nem eredeti csomagolásába viszacsomagolt vagy vízzel érintkezett – vételár 30%-ának megfelelő takarítási és/vagy vizsgálati díjjal csökkentett árat térítünk vissza.

A takarítási díj egyszerű pormentesítést jelent, Erősen szennyezett, kivágott fólia esetén a visszatérítést nem áll módunkban megtenni!

Garancia, jótállás

1.18.  Tartós használati termékeinkre a garanciális időtartam a következőképpen alakul:

Általánosságban a weboldalon elérhető termékek garanciális időtartama 2 év, ugyanakkor egyes termékeknek ennél több is lehet. Kérjük a pontos időtartamokról kollégáinkná érdeklődjön.

A 70.000 Ft feletti beszerelhető termékek esetén az ügyfél kérheti, hogy munkatársaink szerelje le a készüléket és biztosítsuk a garanciális javítás helyszínére történő szállítást. Ilyen esetben kiszállási díjat (130 Ft/km Budapesttől számítva oda-vissza) és 15.000 Ft óradíjat számítunk fel.

Panaszkezelés

1.19.  A webshop esetében panaszt lehet tenni személyesen telephelyünkön, 1145 Budapest, Mexikói út 40/B (előre egyeztetett időpontban), ahol panaszát írásba foglaljuk, majd a jogszabályoknak megfelelően írásban válaszolunk, vagy írásban hivatalos email címünkön (info@medencemuvek.eu), kérjük, hogy a Tárgy mezőben, vagy a szövegtörzsben tüntesse fel a “Panasz” kifejezést, hogy kötelezettségünknek eleget tudjunk tenni.

Vegyes rendelkezések

1.20.  Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. A felhasználó lakhelye szerinti békéltető testületek elérhetőséges a következőek:

Baranya Megyei Békéltető Testület

Címe: 7625 Pécs, Majorosy Imre u. 36.

Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.

Telefonszáma: (72) 507-154

Fax száma: (72) 507-152

Elnök: Dr. Bodnár József

E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu .

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület

Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500

Fax száma: (76) 501-538

Elnök: Dr. Horváth Zsuzsanna

E-mail cím: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu

Békés Megyei Békéltető Testület

Címe: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.

Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775

Fax száma: (66) 324-976

Elnök: Dr. Bagdi László

E-mail cím: bekeltetes@bmkik.hu; bmkik@bmkik.hu

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület

Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.

Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870

Fax száma: (46) 501-099

Elnök: Dr. Tulipán Péter

E-mail cím: bekeltetes@bokik.hu

Budapesti Békéltető Testület

Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Telefonszáma: (1) 488-2131

Fax száma: (1) 488-2186

Elnök: Dr. Baranovszky György

E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

Csongrád Megyei Békéltető Testület

Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék

Fax száma: (62) 426-149

Elnök: Dr. Horváth Károly

E-mail cím: info@csmkik.hu

Fejér Megyei Békéltető Testület

Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúséta tér 4-6.

Telefonszáma: (22) 510-310

Fax száma: (22) 510-312

Elnök: Dr. Vári Kovács József

E-mail cím: fmkik@fmkik.hu; bekeltetes@fmkik.hu

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület

Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.

Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217

Fax száma: (96) 520-218

Elnök: Horváth László

E-mail cím: bekelteto@gymskik.hu

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület

Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

Telefonszáma: (52) 500-735

Fax száma: (52) 500-720

Elnök: Dr. Hajnal Zsolt

E-mail cím: hbkik@hbkik.hu

Heves Megyei Békéltető Testület

Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.

Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.

Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék

Fax száma: (36) 323-615

Elnök: Dr. Gordos Csaba

E-mail cím: hkik@hkik.hu

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület

Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.

Telefonszáma: (56) 510-610

Fax száma: (56) 370-005

Elnök: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit

E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület

Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.

Telefonszáma: (34) 513-010

Fax száma: (34) 316-259

Elnök: Dr. Rozsnyói György

E-mail cím: kemkik@kemkik.hu

Nógrád Megyei Békéltető Testület

Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a

Telefonszám: (32) 520-860

Fax száma: (32) 520-862

Elnök: Dr. Pongó Erik

E-mail cím: nkik@nkik.hu

Pest Megyei Békéltető Testület

Címe: 1055 Budapest Kossuth tér 6-8.

Telefonszáma: (1)-474-7921

Fax száma: (1)-474-7921

Elnök: dr. Csanádi Károly

E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu

Somogy Megyei Békéltető Testület

Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.

Telefonszáma: (82) 501-000

Fax száma: (82) 501-046

Elnök: Dr. Novák Ferenc

E-mail cím: skik@skik.hu

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület

Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180

Fax száma: (42) 420-180

Elnök: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin

E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu

Tolna Megyei Békéltető Testület

Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.

Telefonszáma: (74) 411-661

Fax száma: (74) 411-456

Elnök: Dr. Gáll Ferenc

E-mail cím: kamara@tmkik.hu

Vas Megyei Békéltető Testület

Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.

Telefonszáma: (94) 312-356

Fax száma: (94) 316-936

Elnök: Dr. Kövesdi Zoltán

E-mail cím: vmkik@vmkik.hu

Veszprém Megyei Békéltető Testület

Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3.

Telefonszáma: (88) 429-008

Fax száma: (88) 412-150

Elnök: Dr. Vasvári Csaba

E-mail cím: info@bekeltetesveszprem.hu

Zala Megyei Békéltető Testület

Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.

Telefonszáma: (92) 550-514

Fax száma: (92) 550-525

Elnök: Dr. Molnár Sándor

E-mail cím: zmkik@zmkik.hu; zmbekelteto@zmkik.hu

Letöltés: ITT!

Budapest, 2020.03.20.

0
  0
  Kosár
  A kosár üres :(Vissza a boltba