Rólunk

Bemutatkozik a tulajdonos

Hello, üdvözöllek a Medencegépész oldalon!

Medencékkel először kb. 8 éve kerültem kapcsolatba. Ekkor éppen az egyetemről kikerülve, friss diplomásként próbálkoztam a multik világában szárnyaim bontogatásával. 

Felajánlotta számomra az egyik rokonom, hogy a közel 15 éves, de éppen parkolópályán tartott uszodatechnikai cégét átvehetem. Beleláttam egy hotel komplett wellness részlegének a felújításába, meglátogattam pár medence kivitelezést és nagyon megtetszett ez a világ.

Először ellenkeztem, mert ragaszkodtam a szakmámhoz és végzettségemhez, amelyet kemény munkával sikerült megszereznem. De be kellett látnom, hogy a multis, irodai környezet számomra lélekölő. 

Hét éve belevágtam! Otthagytam a stabil munkahelyemet és éltem a lehetőséggel, hogy kitanuljam a medencés szakmát. 

A rokonom cégét újraindítottam és pár év alatt felvirágoztattam a feleségem hathatós segítségével! Három év után azonban jobbnak láttuk a családi biznisztől különválni, és létrehoztuk a saját vállalkozásunkat:

Schlakker Attila, Medence Művek alapító és ügyvezető

2018-ban megalapítottuk a Medence Műveket

A cégünkről

Egyszemélyes cégből kb. egy év alatt létrehoztunk egy 6 fős csapatot, amelyben van medencegépész, medencefóliázó, pénzügyes, értékesítő, adminisztrativ munkatárs.

A csapatunk több korosztályból áll:

A negyven év fölötti korosztály felelős a gépészetért. Ők a kétezres években, nagy magyar és romániai strandok uszodagépészeti munkálatainak kivitelezésében szereztek tapasztalatot. Rendkívül értékes emberek, akiknek a tudása nélkül ma nem tartanánk itt!

Nálunk a fiatalabb generáció felel az online jelenlétért, a pénzügyért, az értékesítésért. A fóliás burkolásban is jelenleg ők a húzó emberek!

Mivel foglalkozunk végülis?

Prémium magánmedencékre, és kisebb strandok, hotelek medencéire specializálódtunk.​

Medencegépészet

A medencefóliákhoz hasonlóan a gépészeti termékekből is a legjobb anyagokkal és gépekkel dolgozunk. Figyelemmel kísérjük az újításokat és szakmailag a maximális minőségre törekszünk. És ez nem duma meg marketingszöveg! Spanyol és olasz gépészeti termékeket használunk. Kínai, török és egyéb olcsósított szivattyúkat, szűrőtartályokat és PVC idomokat nem forgalmazunk!
Egész évben

Medencefóliázás

Végeztük medencék csempés és üvegmozaikos burkolását is, de egyszerűsége és rengeteg előnye miatt a fóliás burkolatnál kötöttünk ki. A fóliás burkolás mellett a medencegépészetre specializálódtunk, amelyben az egyszerű homokszűrős vízforgatóktól mára a teljesen automatizált rendszerek kiépítéséig fejlődtünk. Ha bővebben szeretnél tájékozódni a medencefóliákról, akkor megtalálod a tematikus weboldalunkat itt:
Télen is!

Tanácsadás

A medencefóliázás és a medencegépészet mellett tanácsadással is foglalkozunk. A medence betonszerkezetének építése előtt ellátunk téged vagy a szerkezetépítést végző szakembert a megfelelő instrukciókkal, amelyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló eredmény szülessen. Ingatlanvásárlás előtt megbízhatsz bennünket a kiszemelt ingatlanon elhelyezkedő medence felmérésével, amelyről szakvéleményt készítünk. Megállapítjuk, hogy a medence valóban növeli vagy rosszabb esetben csökkenti az ingatlan értékét!

Zsaluköves medence építés

Komplett medence kiviteléssel a klasszikus értelemben NEM foglalkozunk! Tudom, hogy mindenki olyat keres, aki egy kézben tart mindent, de ez a mód több sebből vérzik és általában a minőség rovására megy. 🙁

A szerkezetépítést rábízzuk betonozásban jártas szakemberekre! Hidd el, rengeteg elrontott medencét láttam, amelyeket medencés cégek innen-onnan leakasztott kőművesei tákoltak össze! A medencetestet építse olyan kőműves szakember, aki betonoz és falaz minden nap. Bízzuk a profikra!

Mi a gépészetben, a fóliás burkolásban, a kiegészítőkben (létra, szegélykő, zuhany, stb.) vagyunk otthon! Pest megyében ajánlunk kiváló szerkezetépítő csapatot, akik elvégzik azt, amit mi nem: földmunka, betonvas szerelés, betonozás, medencetest építése, medence körüli tér kialakítása (járda, kert stb.)

Itt jegyzem meg, hogy számtalan esetben működünk együtt helyi kivitelező csapattal, akik az ügyfél jó ismerősei vagy éppen a házat építik. Az eredmény ebben az esetben is kiváló szokott lenni, ha a helyi csapat igényes a saját és más munkájára! Kontárok kíméljenek!

Mint láthatod eléggé specializált a szakmánk és megválogatjuk, hogy milyen munkákat vállalunk el még a medencéken belül is.

Ennek az egyetlen oka az, hogy hosszú távon tervezünk. Olyan munkát adunk ki a kezünkből, amelyre évekkel később is szívesen nézünk rá és amelyért vállaljuk a felelősséget.

NEM nyúlunk hozzá olyanhoz, amelyhez nem értünk és nem is fogunk benne tanácsot adni!

Kihívások újra, meg újra

A hetedik eltöltött év után a medencés szakmában rá kellett ébrednünk arra, hogy oktatnunk kell a piacunkat!

Hatalmas űr tátong a medencékről a magyar célközönség fejében.

Ez legdurvábban évek óta abban jelenik meg újra, meg újra, hogy az éven belül tavasszal és nyár elején mindenki azonnal akar medencét, ősztől tavaszig pedig lasszóval kell ügyfelet fognunk. Ráébredtünk, hogy ez így nem mehet tovább!

Ezért komoly forrásokat fordítunk arra, hogy jobban megismertessük a célpiacunkkal a medencék világát. Elindítottunk egy YouTube csatornát, ahová hétről hétre új tartalmat töltünk fel. 

Készítettünk az első és legfontosabb témában egy animációs videót, amely az időzítés:
Strandszezon ≠ Medenceépítés szezon

Medenceépítés egész évben

A saját bőrünkön kellett megtapasztalnunk és a leendő ügyfeleinket is tanítanunk kell arra, hogy egész évben szükség van a medenceépítésre két okból:

1. Egyszerűen képtelenség mindenkinek tavasszal és nyáron medencét építeni. Nem tudunk minden igényt 4 hónap alatt kielégíteni.

2. A vállalkozásunk életbentartásához és fejlesztéséhez egész évben szükséges bevételt generálnunk, ellenben tönkre megy a cég.

Az éghajlat, a módszerek, az anyagok és a kreativitásunk sem szab határt annak, hogy Magyarországon a medencék ne nyáron épüljenek, amikor használni kéne őket! 

Az egyetlen ok, ami miatt a letöbb medence nyáron, a strandszezonban épül és nem ősztől tavaszig, az a fejekben van: az emberek azt hiszik, hogy nyáron kell medencét építeni! Célunk, hogy ezt a tévhitet leromboljuk! 🙂

Miért? Mert magukkal és velünk, medencés szakemberekkel is kitolnak az emberek emiatt a rossz beidegződés miatt.

Építtesd meg te is ősztől tavaszig a medencédet és spórolj meg magadnak egy betonos, poros, saras, szétbombázott kertes nyarat!

Nyáron használni kell a medencét nem építeni

Oldaltérkép

0
    0
    Kosár
    A kosár üres :(Vissza a boltba